Na een kleine twee jaar de Heart of Worship avonden te hebben gehouden in het pand van Focus (Zerboltstraat 63). Is het nu tijd om een vervolgstap te maken naar een nieuw pand.

Waarom verhuizen?

Hoewel het pand Focus echt een sfeervolle en mooie opzet heeft merkten we de laatste tijd steeds meer beperkingen in de mogelijkheden qua ruimte binnen het gebouw. Dit komt mede doordat het aantal mensen dat komt steeds meer uitbreidt, iets wat mooi is! Alleen daarmee lopen we tegen de ruimtemogelijkheden van het gebouw aan. Denk aan een ruimte om koffie te drinken, na te praten of te bidden voor mensen.

Wat is de nieuwe locatie?

De nieuwe locatie is De Bazuin in Zwolle (Jupiterstraat 8-A, 8022 RK Zwolle). Als je op google maps kijkt zie je dat we maar 1 straat zijn opgeschoven, dus qua afstand of bereikbaarheid zal er niks veranderen.

Wanneer verhuizen?

Afgelopen vrijdag 30 september was de laatste keer dat we Heart of Worship hebben gehouden in het pand Focus (Zerboltstraat 63). Vanaf vrijdag 14 oktober zullen we daarom dan ook al de eerste avond hebben in het nieuwe pand wat we huren.

Waar kan ik parkeren?

Op het terrein zelf is er mogelijkheid om te parkeren voor zo’n 12 auto’s. Ook langs de weg van de Mombaerstraat kan geparkeerd worden op de daarvoor aangegeven parkeerplekken. Let op! Parkeren met twee wielen op de stoep is verboden en wordt streng gecontroleerd, de kans op een boete is daarmee erg groot!

Routeomschrijving-De-Bazuin