Vertrouw op de HEERE met heel je hart, en steun op je eigen inzicht niet. Ken Hem in al je wegen, dan zal Híj je paden rechtmaken. Spreuken 3:5‭-‬6 HSV

Vanuit Heart of Worship vinden we het belangrijk om transparant om te gaan met geldzaken. Zeker wanneer dit inkomsten uit giften bedraagt. Het afgelopen halfjaar zijn we op de achtergrond druk bezig geweest om onze financiën nog beter en eerlijker te kunnen beheren. Een belangrijke stap die we daarbij wouden zetten is het zorgen dat giften niet langer op een persoonlijke rekening werden gestort, maar dat hiervoor een zakelijke rekening wordt aangemaakt onder de rechtspersoon Heart of Worship.

Vertrouw op de HEERE

De bijbeltekst in de quote sluit goed bij ons proces aan en we mochten leren om onze eigen redenatie en inzichten los te laten en te vertrouwen op de weg die Hij voor ons had. Het was een weg waarin we veel mochten leren, maar achteraf kijkende naar Spreuken 3:5 en 6 is het beter om direct naar de HEER te luisteren 🙂 . Hoewel zijn wegen niet altijd met ons inzicht strookt en omwegen lijken te zijn is zijn weg de weg die tot zegen en voorspoed leidt!

ING BANK

Daarom mogen wij nu met een omweg eindelijk delen dat ook Heart of Worship een eigen rekeningnummer heeft! We zijn aangesloten bij de ING bank, de bank waar de HEER ook over sprak toen we vroeger waar we ons mochten aansluiten. Ons nieuwe rekeningnummer is: Heart of Worship – NL62 INGB 0101 5707 08.

Hoe kan ik doneren?

De makkelijkste manier om te doneren is via de mobiel en dat kan door naar onze doneer pagina te gaan. Op de doneerpagina staat alle informatie met betrekking tot onkosten en helemaal onderaan de pagina staat een afbeelding om een gift te geven. Wanneer je deze link opent krijg je een scherm te zien waar je een bedrag naar keuze kunt invullen en makkelijk en snel via de mobiel je bank kunt kiezen en het geld kunt overmaken. Hieronder wordt het voorbeeld getoond zoals deze te zien zal zijn.